Blog Archives

Image

1598384_10151935763872087_650522625_n

Image

Djegia e pyjeve

Djegia e pyjeve

Image

Fushe Kruja para disa oreve

IMG_18620427488429

Image

Rruge qe presin te rregullohen prej kohesh.

Rruge qe presin te rregullohen prej kohesh.

Kjo foto tregon rrugen “Uan Kondakci” ne Lushnje. Per nje kohe te gjate gjendja e saj po behet shqetesim per banoret dhe tregetaret e zones.

Image

Tregetimi i mishit te kuq.

Tregetimi i mishit te kuq.

Kjo eshte nje foto e marre ne tregun e Staconit te trenit. Fotoja tregon qarte se si mishi tregetohet ne minimumin e kushteve te ruajtjes.

Image

“Rrjete merimangash” ne Tirane.

Rruga “Emin Duraku”

Image

Ja cfare ndodh ne rruget tona!!!

Ja cfare ndodh ne rruget tona!!!

Astiri

Image

Te vuash per buken e gojes!

Te vuash per buken e gojes!

Image

Per nji kafshate qe s’kaperdihet!

Per nje kafshate qe s'kaperdihet!

Varrezat e Deshmoreve
Shkoder

Vend jo i caktuar nga Bashkia per djegien e plehrave, por qe prej vitesh funksionon si i tille.

Image

Heronjte ”prehen” mes plehrave…!

Heronjte ''prehen'' mes plehrave

Monumenti i ”5 Heronjte e Vigut”
Varrezat e Deshmoreve
Shkoder