Tag Archives: lajme

Video

Kumani, fshati qe jeton mes varferise dhe frikes…

Image

Nga varferia, kulture e manget higjieno-sanitare.

Nga varferia, kulture e manget higjieno-sanitare.

Foto prane 100 vitrinave, ish parku i autobusave