Tag Archives: Komunikiminteraktiv.wordpress.com

Link

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen (VIDEO) 

Ne lidhje me temen qe u hap tek ora e prof Fabianit, ja dhe Presidentja e Kosoves qe i shtohet listes se shqiptareve qe marin pjese ne forumin TEDAmsterdam dhe sic e thone mediat kosovare ” shkelqeu” ne kete prezantim. Ju ftoj ta ndiqni.