Author Archives: Xhiljola Naçi

Video

Rritet nafta: Cmimet doganore të larta

Advertisements
Video

Femijet dhe interneti

Image

Të ushqehesh apo të mirëushqehesh!

Të ushqehesh apo të mirëushqehesh!

Location: Fier