Author Archives: voltisanews

Video

Rritet numri i te infektuarve me hiv aids

nga Voltiza Duro

Video

Mes jetes dhe vdekjes, ne beteje te vazhdueshme me hiv aids

nga: Voltiza Duro

Image

Shkolla “Bajazit Shehu” ne fshatin Plesat, Gjirokaster