Author Archives: Vizional

Video

Alkooli dhe abuzimi me te nga minorenet

Video

Sindroma Down , nje veshtrim ndryshe mbi semundjen!

Femije qe perpiqem te ecin perpara pavaresisht te gjithave. Ata te cilet kane nje afrim te embel, sy shprehes dhe nje zemer te paster. Njihini!

Image

Shqiperia e mbledhur si ne protestat e 90-tes . Ne i themi jo armeve Kimike

Shqiperia e mbledhur si ne protestat e 90-tes . Ne i themi jo armeve Kimike