Author Archives: sonilanews

Video

Kerstin dhe eksperienca e saj në Shqipëri.

Link

http://www.youtube.com/watch?v=tTAehVXaKic&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=tTAehVXaKic&feature=youtu.be

Link

Pyetje per detyren e 3

Profesor a mund ta bej intervisten me gjate se sa 5 minuta?

Rruga, “shtëpia” jonë.

Foto Lajm

Kur varfëria troket, kjo copëz e trotuarit bëhet djepi i kësaj foshnje dhe tryeza e të tjerëve . Ndërsa gjyshja e tyre pret  me shpresën se dikush do i dhuroj diçka për të kaluar dhe një ditë më shumë …

Në trotuar, afër Tajvanit. Tiranë 15 Nëntor 2013.