Author Archives: ridjanabullarinews

Video

Bursa e Tiranes

Video

Treni Tiranë-Durrës

Në Europe dhe kryesisht në vendet e zhvillluara treni përbën një ndër mjetet kryesore të udhëtimit por në Shqipëri ky transport ka mbetur në stadin e viteve 90 dhe kryesisht është një brez i tërë i këtyre viteve i cili thuajse nuk ka udhëtuar kurrë me tren.
Treni i linjës Tiranë-Durres në të cilin udhëtojnë shumë pak persona ka përfunduar me pak vagonë. Është një pakicë shumë e vogël pasagjeresh që kryesisht për cështje financash zgjedhin të udhëtojnë me këtë mjet të mbetur në harrese. Continue reading

Vore

Ndërtimi i banesave pranë shtyllave të tensionit të lartë Location: Hekurudha, Tiranë-Durrës