Author Archives: nerjadaliko

Video

Puset e naftes ne Kucove .

Image

Rruge qe presin te rregullohen prej kohesh.

Rruge qe presin te rregullohen prej kohesh.

Kjo foto tregon rrugen “Uan Kondakci” ne Lushnje. Per nje kohe te gjate gjendja e saj po behet shqetesim per banoret dhe tregetaret e zones.

Video

Mania per tatuazhe!