Author Archives: ilirhysenaj

Telefonata e parë me celular:Evoluimi celularëve që prej shpikjes së tyre

Video

8 vjet Youtube: videot më të klikuara të të gjitha kohërave

Paradoks

 

5105_1076482637665_7577763_n

Për t’u bërë anëtarë në Bibliotekën Qëndrore duhet të hysh brenda dhe të regjistrohesh, por nëse nuk je anëtar nuk mund të hysh. Kështu që nuk mund të regjistrohesh kurrë si anëtarë.