Author Archives: fatmarku12

Video

PRENG MARKU – SHENDETI DHE DUHANI, KONCEPTI TEK FEMIJET

Video

Rana e Hedhun-Preng Marku

Rana e Hedhun nje nga perlat e bregdetit shqiptar…

Image

Kujdes!

Kujdes!

Foto, “Rruga e Elbasanit”

Nga  Preng Marku