Author Archives: enxhilula

Video

Histori me dy rrota

Vizite ne burgun e kafsheve

Image

“Betonizimi i Adriatikut”

1462000_764660853559863_1006595671_n

Location: Deti Adriatik, Durres                                                                                                        Credits: Enxhi Lula

Kopsht privat apo publik?

KOPSHTI-PRIVATKjo është pyetja që I bëjnë vetes shumica e prindërve në  kryeqytet.Ku duhet ti cojnë vogëlushet, cilën prej të dyve duhet të zgjedhin?  Një kopsht privat të ofron më shumë kushte, siguri , kujdes, vëmëndje, aktivitete të ndryshme për fëmijët,hapsira për të lozur etj por nga ana tjeter të tillë kopshte kushtojnë. Familjet të cilat nuk janë në gjëndje të mirë ekonomike nuk mund ti përballojn të tilla kopshte ndaj drejtohen tek ato publike. Këto të fundit janë të mbipopullura dhe për më tepër janë kopshte që të zë frika tua besosh fëmijët edukatoreve. Ndodh që fëmijët ti keqtrajtojnë dhe kjo është frika më e madhe e prindërve. Një rast të ngjashëm do paraqes edhe më poshtë.

Continue reading

test

test test