Author Archives: Antela Lika

Video

Azili, zgjedhje apo zgjidhje?

Azili i pleqeve shihet sot si nje nder menyrat me te mira per te derguar prinderit, te moshuarit. Nje dite ne kete “banese” dhe opinione nga persona te jashtem, do i percjellim me nje “reportazh”.

Image

Per t’u sheruar, apo semurur?

Kushte te veshtira ne QSUT