Author Archives: anjeza3

Video

Rrenimi i qytetit Muze!

Link

Rrenimi i qytetit Muze!

Rrenimi i qytetit Muze!

Link

Rrenimi i qytetit Muze!

Rrenimi i qytetit Muze!

Video

Mbi hapesirat “e munguara” te parkimit ne Tirane.

Drejtuesit e mjeteve hasin çdo ditë vështirësi për gjetjen e një vendi parkimi. Tashmë për ta është kthyer “betejë” gjetja e një vendi të lirë, pasi në kryeqytet numri i automjeteve është shumë i lartë. Ndaj, në shumë raste krijohen dhe probleme sa i takon mbarëvajtjes së trafikut, pasi në shumë raste zihen dhe rrugicat, për shkak të parkimeve të gabuara.

Kështu, nga vëzhgimet e kryera, gjendja në rrugët e Tiranës vazhdon të jetë ende problematike për sa i takon parkimeve. Ndonëse në Sheshin “Italia” po punohej për ndërtimin e një parkimi nëntokësor, ai ende nuk ka përfunduar dhe gjendja vijon të ngelet problematike.

Link

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen (VIDEO) 

Ne lidhje me temen qe u hap tek ora e prof Fabianit, ja dhe Presidentja e Kosoves qe i shtohet listes se shqiptareve qe marin pjese ne forumin TEDAmsterdam dhe sic e thone mediat kosovare ” shkelqeu” ne kete prezantim. Ju ftoj ta ndiqni.