Author Archives: anitakalaj

Detyra 3

Link

Kushtetet higjeno-sanitare ne QSUT.

Kushtetet higjeno-sanitare ne QSUT.

Qsut mes humanizmit dhe papastertise. Aty ku anormalja eshte normale. Aty ku pervec semundjes qe ke mund te maresh fare mire ndonje infeksion te mundshem.

Image

Durres

Durres