Author Archives: almaademaj

Video

Rastesia i dergon ne Hollywood !

Video

” SUPERSTICIONI ” nga Alma Ademaj

Superstioni, edhe pse ne zanafille antike, ndoshta sa vete bota; e pavertetuar shkencerisht dhe shume subjektive, vazhdon te ndikoje ne jeten e njerezve edhe ne ditet e sotme ! Thuajse te gjithe pohojne ” Nuk eshte e vertete, por besoj ” !

Image

Të gjithë për një “JO”

Foto : para Kryeminstrise

Nga Alma ADEMAJ

Image

Po per keta, kush do te kujdeset ?

Po per keta, kush do te kujdeset ?

Foto nga Alma Ademaj