Mesazhi i fundit per kete lende!

Te nderuar studente,

jam i lumtur qe kemi bashkepunuar per kete lende. Uroj te keni mesuar dhe te jeni pse jo edhe defryer megjithe kerkesat e mia te here pas hereshme. Uroj te ju shoh ne profesion si gazetare, specialist, drejtues dhe me lart.

Notat i kam hedhur. I gjeni nen Grupe – Vleresime.

Mungojne disa nota per ata qe nuk e kane sjell akoma punen. jane 16 vete, ju lutem njoftoni sepse une sot ne darke e mbyll perfundimisht kete pune duhet ti dorezoj procesverbalet.

Mirupafshim ne raste te tjera.

Fabjan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s