Në kërkim të vlerave historike – Vilat e Tiranës dhe transformimi i tyre.

Panorama e trishtë e disa prej shtëpive karakteristike tiranase, përballë vilave të transformuara në zyra, hotele apo lokale. Kjo është gjendja e cila po bënë që të humbasë trashëgimia historike e Tiranës. Një video e realizuar nga Alma Nikolli dhe Erblin Vukaj, në bashkëpunim me Ark. Elton Malon dhe Ark. Gejsu Selimin. 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s