Video

Lypsarët e informacionit!

Kjo storje me karakter sarkastik, është e fokusuar në krahasimin mes gazetarëve që vrapojnë pas informacionit dhe lypsarëve që kërkojnë lekë. Të dy palët kanë qëllimin e mbijetesës, të parët në jetën profesionale, të dytët në sferën sociale. Por nëse do të përcaktojmë mesazhin fundamental të kësaj historie, del se prindërit në një farë mënyre shpesh herë janë kundër faktit që fëmijët e tyre të bëhen gazetarë, gjithmonë duke u nisur nga dashuria që kanë për to dhe nga frika se mos u ndodhë diçka gjatë rrugës së këtij misioni që ka vështirësitë e veta, edhepse më vonë vetë prindërit janë më krenarët kur ndjekin fisnikërinë e fëmijëve të tyre në këtë profesion kaq sublim.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s