Video

Histori me dy rrota

2 responses to “Histori me dy rrota

  1. Per mua ky eshte reportazhi me i bukur(edhe pse nuk i kam pare te gjithe) shume interesant dhe e shihje me qejf se jemi lodhur me tema “me prerje damaresh e shkulje flokesh” ! Uroj te vleresohesh maksimalisht 😉

  2. Faleminderit Donjeta! 😀

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s