Image

Rruge qe presin te rregullohen prej kohesh.

Rruge qe presin te rregullohen prej kohesh.

Kjo foto tregon rrugen “Uan Kondakci” ne Lushnje. Per nje kohe te gjate gjendja e saj po behet shqetesim per banoret dhe tregetaret e zones.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s