Dyshja e frikshme në Seria A

Dyshja e frikshme e Seria A by albisport

One response to “Dyshja e frikshme në Seria A

  1. Edhe Torino luan me dy sulmues Immobile-Cerci, Ventura kete sezon e ka natyralizuar Cercin si sulmues te mirfillte… dhe keta kane shenuar 19 gola, keshtu qe bie poshte “e frikshmja” per sulmin e Juves… me sulmues ka mesfushen juvja…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s