Leksioni mbi Data Journalism

Pershendetje te gjitheve,

uroj te keni kaluar mire dhe te keni filluar mire vitin e ri 2014. Sot kemi leksionin e radhes pra po ju dergoj nje link i cili do te jete edhe udherrefyesi yne per Vizualizimin dhe trajtimin e te dhenave per Gazetaret.

http://datajournalismhandbook.org/1.0/en/

http://schoolofdata.org/
[Ne kete link keni nje mundesi shume te mire per te mesuar realisht si te punoni me te dhenat ne disa aspekte si gazetar, si qytetar e deri si statisticien nese gezoni aftesite]

Shpresoj te shpenzoni ca kohe me kete link per te kuptuar mundesite shume te rendesishme qe mund ti krijoni vehtes nga perdorimi me efikasitet i te dhenave qe sot jane kudo ne web.

Fabjan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s