Video

Dokumentar: @ Elisa Gjerani

Ju uroj fundjave te mbare te gjitheve! Do te kisha nje kerkese modeste,fare te vogel! Me duhet ndihma juaj! 25 Vjec eshte nje dokumentar, financuar nga Fondacioni Soros, transmetuar ne Top Channel dhe qe eshte akoma ne konkurim. Do tju lutesha ti kushtoni pak nga koha juaj duke e pare! Me duhen sa me shume Views! @Elisa Gjerani. PS:Pse jo dhe komentet tuaja!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s