Video

” SUPERSTICIONI ” nga Alma Ademaj

Superstioni, edhe pse ne zanafille antike, ndoshta sa vete bota; e pavertetuar shkencerisht dhe shume subjektive, vazhdon te ndikoje ne jeten e njerezve edhe ne ditet e sotme ! Thuajse te gjithe pohojne ” Nuk eshte e vertete, por besoj ” !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s