Video

Sindroma Down , nje veshtrim ndryshe mbi semundjen!

Femije qe perpiqem te ecin perpara pavaresisht te gjithave. Ata te cilet kane nje afrim te embel, sy shprehes dhe nje zemer te paster. Njihini!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s