Video

Mbi hapesirat “e munguara” te parkimit ne Tirane.

Drejtuesit e mjeteve hasin çdo ditë vështirësi për gjetjen e një vendi parkimi. Tashmë për ta është kthyer “betejë” gjetja e një vendi të lirë, pasi në kryeqytet numri i automjeteve është shumë i lartë. Ndaj, në shumë raste krijohen dhe probleme sa i takon mbarëvajtjes së trafikut, pasi në shumë raste zihen dhe rrugicat, për shkak të parkimeve të gabuara.

Kështu, nga vëzhgimet e kryera, gjendja në rrugët e Tiranës vazhdon të jetë ende problematike për sa i takon parkimeve. Ndonëse në Sheshin “Italia” po punohej për ndërtimin e një parkimi nëntokësor, ai ende nuk ka përfunduar dhe gjendja vijon të ngelet problematike.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s