Aside

Materialet per testimin e ndermjetem

Lutem gjeni ketu te gjithe linqet e nevojshme per te konsultuar materialet teorike qe do te jene ne testimin e ndermjetem.

Te gjithe materialet e shkruara marre nga Libri i Prof. Rrapos:

https://drive.google.com/folderview?id=0BzZtcnsuW8veUmxVMVhTeFMtN1U&usp=sharing

Te gjitha postimet qe une kam bere ku dhe gjeni gjithe informacionin per lexim gjenden ne kete link:

https://komunikiminteraktiv.wordpress.com/author/fabjan2013/

kujdes duke qene qe une kam shume postime jane praktikisht 3 faqe me materiale pra po ju nis edhe linqet me faqen 2 dhe 3 si meposhte:

https://komunikiminteraktiv.wordpress.com/author/fabjan2013/page/2/

https://komunikiminteraktiv.wordpress.com/author/fabjan2013/page/3/

suksese.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s