Video

Azili, zgjedhje apo zgjidhje?

Azili i pleqeve shihet sot si nje nder menyrat me te mira per te derguar prinderit, te moshuarit. Nje dite ne kete “banese” dhe opinione nga persona te jashtem, do i percjellim me nje “reportazh”.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s