Link

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen

Jahjaga shkëlqen në forumin TEDxAmsterdamWomen (VIDEO) 

Ne lidhje me temen qe u hap tek ora e prof Fabianit, ja dhe Presidentja e Kosoves qe i shtohet listes se shqiptareve qe marin pjese ne forumin TEDAmsterdam dhe sic e thone mediat kosovare ” shkelqeu” ne kete prezantim. Ju ftoj ta ndiqni.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s