Link

Murtaja e Shekullit

Murtaja e Shekullit

Reportazh mbi semundjen e shekullit, e cila ka marr me miljona jete njerezish, si dhe po merr perdite, madje edhe ne vendin tone. Reportazhi eshte i shoqeruar edhe me intervista nga gjenerata te ndryshme.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s