Link

Kushtetet higjeno-sanitare ne QSUT.

Kushtetet higjeno-sanitare ne QSUT.

Qsut mes humanizmit dhe papastertise. Aty ku anormalja eshte normale. Aty ku pervec semundjes qe ke mund te maresh fare mire ndonje infeksion te mundshem.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s