Rruga, “shtëpia” jonë.

Foto Lajm

Kur varfëria troket, kjo copëz e trotuarit bëhet djepi i kësaj foshnje dhe tryeza e të tjerëve . Ndërsa gjyshja e tyre pret  me shpresën se dikush do i dhuroj diçka për të kaluar dhe një ditë më shumë …

Në trotuar, afër Tajvanit. Tiranë 15 Nëntor 2013.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s