Rruga që të lë peshqesh shiu.

Sport pellgjesh

Sportiviteti i të përballurit me pellgjet e shiut.
Credits: Erblin Vukaj.
Location: Rruga Kadri Roshi përballë Qëndrës Tranzite Kombëtare dhe Ndërkombëtare të Albtelekomit.

4 responses to “Rruga që të lë peshqesh shiu.

  1. Nevoje urgjente per nje pale çizme llastiku !

  2. Ai tipi mund te kishte ecur deri ne fund te rruges 😉

  3. ose po provon ndonje rrekord te ri per kercim se gjati 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s