Si te shtosh nje RSS feed ne Blog

Ketu mund te gjeni nje guide te plote se si te perdorni dhe te beni pjese te webit tuaj RSS Feeds, nga agjensi apo web-site me lajme me interes per Ju.

http://en.support.wordpress.com/feeds/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s