Materiale per Lexim

Studente!

ndiqni kete link per te pergatitur nje pune sa me te mire per historine tuaj qe do te shkruani ne BLOG.

http://markberkeygerard.com/2011/01/839/

2 responses to “Materiale per Lexim

  1. E kam provuar disa here por mua nuk me haper ky link.

  2. Edhe une kam klikuar dhe s’eshte hapur.

Leave a Reply to sonilanews Cancel reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s