Detyra n#1

Shkruaj nje Postim per blog me te pakten 250 deri ne 300 fjale dhe postoje ne kete blog, nen kategorine Postime_Studentet. Temat jane:

– Prishjet e ndertimeve pa leje, apo abuzive, duke perdorur lende plasese

– Qeveria e re dhe pritshmerite

– Kopshtet shteterore kundrejt atyre private

afati per dorezim date 4.11.2013

One response to “Detyra n#1

  1. Pingback: DETYRE KURSI NR1 | klevis seraj

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s